Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin seni sevdiğini duymak

Rüyada eski sevgilinin seni sevdiğini duymak

Rüyada eski sevgilinin seni sevdiğini duymak yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine, huzurun kaçacağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, güzel gelişmeler yaşanacağına, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, yarınları için isabetli kararlar alacağına, mülkiyetinin de artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin seni sevdiğini duymak gördüyseniz:

  • Dış etkenlerden fazlaca etkilenmeniz yüzünden yüzünden ruhsal sağlığınız tehlikeye girebilir.

Rüyada eski sevgilinin seni sevdiğini duymak kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin seni sevdiğini görmek ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin seni aradığını görmek evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin seni özlediğini görmek hayatın tadını doyasıya çıkaracağına, helal ekmek yiyeceğine, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin seni öptüğünü görmek dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin seni beklediğini görmek sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına, verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin seni kıskandığını görmek hastalar için şifaya yorumlanan rüya, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, işlerini hafifleteceğine, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilinin seni istemediğini görmek kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments