Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin seni öptüğünü görmek

Rüyada eski sevgilinin seni öptüğünü görmek

Rüyada eski sevgilinin seni öptüğünü görmek yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, müjdeli haberle geleceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, işlerin günden güne bozulacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, hanesinde bolluk ve bereket olacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilinin seni öptüğünü gördüyseniz:

  • Ailenizi, evinizi veya diğer mal varlıklarınızı ilgilendiren konularda alacağınız haberler veya ortaya çıkan bilgiler dikkat gerektirebilir.

Rüyada eski sevgilinin seni özlediğini görmek eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, galibiyet kazanacağına, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin seni istemediğini görmek kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, günahlara, rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilinin seni sevdiğini duymak rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilinin seni beklediğini görmek kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin seni öpmesini görmek aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin seni sevdiğini görmek bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilinin seni kıskandığını görmek özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına delalettir.

Rüyada eski sevgilinin seni öptüğünü görmek kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, çalışıyorsa terfi alacağına, bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments