Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin seni öpmesini görmek

Rüyada eski sevgilinin seni öpmesini görmek

Rüyada eski sevgilinin seni öpmesini görmek bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına, sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, hak yemeyeceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin seni öpmesini gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki yargılarınız zorluklar getirebilir.

Rüyada eski sevgilinin seni özlediğini görmek yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin seni koruduğunu görmek elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilinin seni sevdiğini görmek kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin seni öpmesini görmek çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, borçlarının kapanacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin seni sevdiğini duymak hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin seni istemediğini görmek kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, dertlerin bölüşüleceğine, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin seni beklediğini görmek keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin seni aradığını görmek ekonomik durumunun düzeleceğine, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments