Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin koruduğunu görmek

Rüyada eski sevgilinin koruduğunu görmek

Rüyada eski sevgilinin koruduğunu görmek kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, Neşeli ve huzurlu bir geleceğe, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin koruduğunu gördüyseniz:

  • Hazır olmadığınız konularda harekete geçmeniz veya beklentilerinizin dışında başlıklarla uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada eski sevgilinin koruduğunu görmek kişinin afiyette kalacağına, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin seni koruduğunu görmek üzüntülerin ve zorlukların biteceğine, dinde bilginleşeceğine, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi korumak huşu içinde devam edeceğine, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilini korumak çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, anne babaya müjde verileceğine, sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine yorulur.

Rüyada sevgilisini korumak endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada sevgiliyi korumak kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi başkasıyla elele görmek saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin bebeğini görmek sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, evindeki ve işindeki verimin azalacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments