Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi korumak

Rüyada eski sevgiliyi korumak

Rüyada eski sevgiliyi korumak ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, duyguların karşılık bulacağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyi korumak gördüyseniz:

  • İmajınızı yenileyebilir veya güçlendirebilirsiniz.

Rüyada eski sevgilinin seni koruduğunu görmek yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin koruduğunu görmek karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyi korumak hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına yorulur.

Rüyada sevgilisini korumak deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine işarettir.

Rüyada sevgiliyi korumak borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilini korumak alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyi terk etmek yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine delalettir.

Rüyada sevdiğinin eski sevgilisiyle görmek ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, sevdiği insana kavuşacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments