Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin seni aradığını görmek

Rüyada sevgilinin seni aradığını görmek

Rüyada sevgilinin seni aradığını görmek bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına, yüksek mertebeye geleceğine, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilinin seni aradığını gördüyseniz:

  • Bilinçaltınızda yer alan korkular ya da sezgiler konusunda bazı sorunları sık yaşıyorsunuz.

Rüyada eski sevgilinin seni aradığını görmek hayatının kötüleşmeye başlayacağına, artık rahat bir nefes alacağına, çok resmi görevlerde bulunacağına alamet eder.

Rüyada sevgilinin seni aradığını görmek umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine, çok büyük bir çalışma yapılacağına, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin seni aradığını görmek sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine, maddi açıdan borçların ödeneceğine yorulur.

Rüyada birinin seni telefonla aradığını görmek büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına işaret eder.

Rüyada birinin seni aradığını görmek bunun şans olacağına, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına, sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilinin seni koruduğunu görmek işlerinin de bir düzene oturacağına, eskileri yâd edeceğine, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilinin seni aldattığını görmek maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilinin seni bıraktığını görmek gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments