Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin saçını okşamak

Rüyada sevdiğinin saçını okşamak

Rüyada sevdiğinin saçını okşamak bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, böylece hayatının kolaylaşacağına, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, çıkar için insanlara zulmetmeye, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğinin saçını okşamak gördüyseniz:

  • Yeni tanıştığınız kimselerden bazı zararlar görebilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kişinin saçını okşamak sarsılacağına, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğinin saçlarını okşamak saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin saçını okşamak hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpek sevmek okşamak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine inanılır.

Rüyada sevdiğinin başını okşamak sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, çekilen zahmetin sona ereceğine, bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğinin yanağını okşamak hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğini okşamak eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, rahatlığa ereceğine inanılır.

Rüyada sevdiğinin yüzünü okşamak sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine, rızkın kesilmeyeceğine, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments