Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi saçları beyazlamış görmek

Rüyada eski sevgiliyi saçları beyazlamış görmek

Rüyada eski sevgiliyi saçları beyazlamış görmek aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, para kazanmaya başlayacağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi saçları beyazlamış gördüyseniz:

  • Kişisel gelişiminize faydası olmayan veya bir adım bile ilerlemeyn iş, bağlantı veya ilişkileri geride bırakmak isteyebilir, ateşli tartışmalar içine girebilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliyi saçları beyazlamış görmek meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, zafer elde edeceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyi beyaz saçlı görmek ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, bir sebeple işsiz kalınacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi kızıl saçlı görmek karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına, geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin saçını okşamak kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyi beyaz gömlekle görmek uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyi beyaz giymiş görmek kafasını toparlayamayacağına, güven kaybı yaşanacağına, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi beyazlar içinde görmek yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliye yalvarmak bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments