Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyi okşamak

Rüyada sevgiliyi okşamak

Rüyada sevgiliyi okşamak bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, mutluluğunun zedeleneceğine, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi okşamak gördüyseniz:

  • Son dakika değişiklikleri çevrenizdeki herkesin tahminlerde bulunmasına neden olabilir.

Rüyada sevgilinin başını okşamak kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada sevgiliyi okşamak bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin yanağını okşamak bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, kötü ve zor günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin saçını okşamak gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına, sorunların yeni sorunlar doğuracağına rivayet eder.

Rüyada kadın bacağı okşamak sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, anne babayla ters düşüleceğine, maddi zarar edeceğine delalettir.

Rüyada kuzu okşamak rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, kendisini aşan işlere kalkışacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada kadının memelerini okşamak kazancının iki kat artacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, terfi alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin yanağını okşamak kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, karamsar olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments