Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin başını okşamak

Rüyada sevgilinin başını okşamak

Rüyada sevgilinin başını okşamak hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına, bahtın açık olmasına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, hastalıklarının biteceğine, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine yorulur.

Rüyada sevgilinin başını okşamak gördüyseniz:

  • Ortaklık gerektiren bir girişiminizde diğer tarafla ilgili fikirleriniz değişmeye başlayabilir.

Rüyada sevgilinin başını okşamak karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına, başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine delalet eder.

Rüyada yetim başı okşamak kişinin bir süre zorluk çekeceğine, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine delalet eder.

Rüyada birinin başını okşamak Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına rivayet eder.

Rüyada yılanın başını okşamak girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine delalettir.

Rüyada köpek başını okşamak geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine işarettir.

Rüyada baş okşamak şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğinin başını okşamak kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine işaret eder.

Rüyada bir erkeğin başını okşamak hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, sorunlarını çözebileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments