Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi kızıl saçlı görmek

Rüyada eski sevgiliyi kızıl saçlı görmek

Rüyada eski sevgiliyi kızıl saçlı görmek büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, sevinçli ve mutlu haberler alacağına, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi kızıl saçlı gördüyseniz:

  • Yeni arkadaşlıklar kurmaya eğilimlisiniz.

Rüyada eski sevgiliyi kızıl saçlı görmek bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine rivayet eder.

Rüyada sevgiliyi kızıl saçlı görmek büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyi beyaz saçlı görmek yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyi saçları beyazlamış görmek sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, düze çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin saçını okşamak dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, umutlarının kendisine hayır getireceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada kendini kızıl saçlı görmek bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine yorulur.

Rüyada uzun kızıl saç görmek karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yükünün hafifleyeceğine yorulur.

Rüyada saçları kızıla boyatmak mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve rüya sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, hak ve din yolunu bırakacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments