Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada adamın yüzüne tükürmek

Rüyada adamın yüzüne tükürmek

Rüyada adamın yüzüne tükürmek mal ve varlık sahibi olacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, varlıklı kimse olacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine inanılır.

Rüyada adamın yüzüne tükürmek gördüyseniz:

  • Size sunulanları daha dikkatli incelemenizde fayda var.

Rüyada adamın yüzüne tükürmek ona yardımcı olacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, canının ve malının garantide olacağına delalet eder.

Rüyada erkeğin yüzüne tükürmek hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine yorulur.

Rüyada sevdiğinin yüzüne tükürmek güzel bir hayata sahip olunacağına, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına alamet eder.

Rüyada eşinin yüzüne tükürmek alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına, hastalıklarının düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada insan yüzüne tükürmek gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine tabir olunur.

Rüyada kocanın yüzüne tükürmek kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yüzüne tükürmek çok büyük zorluklar atlatacağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada oğlunun yüzüne tükürmek çok rahat bir şekilde çalışacağına, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, güzel günlerinin geride kalacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments