Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzüne tükürdüğünü görmek

Rüyada yüzüne tükürdüğünü görmek

Rüyada yüzüne tükürdüğünü görmek ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine inanılır.

Rüyada yüzüne tükürdüğünü gördüyseniz:

  • İlginç fikirler üretebilirsiniz.

Rüyada annesinin yüzüne tükürmek mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, daha başarılı ve kazançlı olacağına, çok zor günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada şeytanın yüzüne tükürmek yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, sorunlarının birken beş olacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına rivayet eder.

Rüyada yüze tükürmek eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada insan yüzüne tükürmek ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına tabir olunur.

Rüyada yüzüme tükürmek büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına, mal sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının yüzüne tükürmek beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün yüzüne tükürmek hayatının bir düzene kavuşacağına, parasız ve ekmeksiz kalacağına, gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna yorulmaktadır.

Rüyada insanın yüzüne tükürmek adının ülke dışında yayılacağına, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments