Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün yüzüne tükürmek

Rüyada ölünün yüzüne tükürmek

Rüyada ölünün yüzüne tükürmek daha büyük işler için bir örnek olacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, sevdikleri ile birlikte olacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine alamet eder.

Rüyada ölünün yüzüne tükürmek gördüyseniz:

  • Sakinlik çözümü kolaylaştıracaktır, unutmayın.

Rüyada ölünün yüzüne tükürmek en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine delalet eder.

Rüyada annesinin yüzüne tükürmek çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada oğlunun yüzüne tükürmek işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine delalet eder.

Rüyada şeytanın yüzüne tükürmek zor ve kötü günler geçireceğine, çok istediği bir şeye sahip olacağına, manevi anlamda da huzur içinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocanın yüzüne tükürmek çok büyük mutluluklar tadacağına, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına yorulur.

Rüyada yüzüne tükürmek yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yüzüne tükürmek sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına, işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına, zaferlere doymayacağına tabir olunur.

Rüyada bir insanın yüzüne tükürmek dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments