Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüze tükürmek

Rüyada yüze tükürmek

Rüyada yüze tükürmek hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, bir fitne çıkarmaya, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına, verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine delalettir.

Rüyada yüze tükürmek gördüyseniz:

  • Yalnız başınıza çalışmanın yararını görebilirsiniz.

Rüyada eşinin yüzüne tükürmek kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına işarettir.

Rüyada birinin yüzüme tükürdüğünü görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilinin yüzüne tükürmek doğru haber almaya, elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına inanılır.

Rüyada insanın yüzüne tükürmek çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine, sayılacağına ve sevileceğine, iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına delalet eder.

Rüyada sevgilinin yüzüne tükürmek tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada erkeğin yüzüne tükürmek istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına işaret eder.

Rüyada başkasının yüzüne tükürmek rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin yüzüne tükürmek anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments