Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir insanın yüzüne tükürdüğünü görmek

Rüyada bir insanın yüzüne tükürdüğünü görmek

Rüyada bir insanın yüzüne tükürdüğünü görmek bol şanslı bir döneme girileceğine, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, aile içinden birinin gurbete çıkmasına, ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine, açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada bir insanın yüzüne tükürdüğünü gördüyseniz:

  • Ruhsal, fiziksel veya duygusal içerikli görüşmeler, konuşmalar veya seyahatler farklı kazanımlara neden olabilir.

Rüyada insan yüzüne tükürmek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına, yükünün hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir insanın yüzüne tükürdüğünü görmek işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada insanın yüzüne tükürmek sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına, hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada bir insanın yüzüne tükürmek kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada başkasının yüzüne tükürmek bazı iş birlikleri yapacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine alamet eder.

Rüyada bir erkeğin yüzüne tükürmek üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına, canla başla çalışacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada annenin yüzüne tükürmek eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada sevgilinin yüzüne tükürmek bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, iyi geçiminin devam edeceğine, bir anda yükseleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments