Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin kucağında olmak

Rüyada eski sevgilinin kucağında olmak

Rüyada eski sevgilinin kucağında olmak insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin kucağında olmak gördüyseniz:

  • İşle, sağlıkla veya duygusal bir konuyla ilgili bazı durumları lehinize çevirebilir pozisyondasınız.

Rüyada eski sevgilinin kucağına oturmak sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, alım gücünün zayıflamayacağına, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin kucağında bebek görmek ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, iş sahibi olunacağına, işe ve aşa kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin kucağında olmak sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, makbul olan mallar edineceğine, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilisinin kucağında bebek görmek herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına, çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin kucağına oturmak engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin kucağında olmak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, sıkıntının günden güne artacağına, onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine alamet eder.

Rüyada sevgilinin kucağında uyumak geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutlu günler yaşanacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilisini kucağına almak çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, Allah yolunda ilerleyeceğine, ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments