Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin kucağında uyumak

Rüyada sevgilinin kucağında uyumak

Rüyada sevgilinin kucağında uyumak eşi tarafından yüceltileceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına delalet eder.

Rüyada sevgilinin kucağında uyumak gördüyseniz:

  • Bir süre yalnız kalmanız size gerçekleri gösterebilir.

Rüyada sevgilinin kucağında uyumak kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine delalettir.

Rüyada bebeğin kucağında uyuduğunu görmek daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına, önemli bir makama terfi alacağına delalet eder.

Rüyada birinin kucağında uyumak çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine delalettir.

Rüyada kucağında uyumak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin kucağında olmak rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, kaza ve belaların çıkmayacağına, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin kucağında bebek görmek onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, kazancının günden güne artacağına işaret eder.

Rüyada sevgiliyi kucağına almak uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, farklı şeyler deneyeceğine yorulur.

Rüyada eski sevgilinin kucağına oturmak hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, başının ağrıyacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments