Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisinin kucağında bebek görmek

Rüyada sevgilisinin kucağında bebek görmek

Rüyada sevgilisinin kucağında bebek görmek iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, gönlünce bir hayata kavuşacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine rivayet eder.

Rüyada sevgilisinin kucağında bebek gördüyseniz:

  • Sizden yaşlı ya da sizden hareketsiz olan kimseler sinirinize dokunabilir.

Rüyada eski sevgilinin kucağında bebek görmek çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine inanılır.

Rüyada sevgilinin kucağında bebek görmek verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına işarettir.

Rüyada sevgilisinin kucağında bebek görmek daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına yorulur.

Rüyada sevgilinin kucağında uyumak şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin kucağında olmak kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, geçiminin kolaylaşacağına alamet eder.

Rüyada sevgilisini kucağına almak rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına yorulur.

Rüyada sevgilini kucağına almak kendini uzun uzun tenkit edeceğine, makam ve rızık sağlayacağına, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilinin kucağına oturmak elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments