Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisini kucağına almak

Rüyada sevgilisini kucağına almak

Rüyada sevgilisini kucağına almak büyük ferahlık yaşayacağına, sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına, ziraat ve harmandan fayda görmeye, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına, yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine inanılır.

Rüyada sevgilisini kucağına almak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin olanaklarını veya artılarını daha dikkatli gözlemleyebilirsiniz.

Rüyada eski sevgilinin kucağında bebek görmek sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine inanılır.

Rüyada sevgilisini kucağına almak çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi kucağına almak yeni bir işte tartışma yaşanacağına, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilinin kucağına oturmak kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgilisinin kucağında bebek görmek onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin kucağında olmak ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilinin kucağında uyumak doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına delalettir.

Rüyada sevgilinin kucağında olmak atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, de elinin bollaşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments