Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin kucağına oturmak

Rüyada sevgilinin kucağına oturmak

Rüyada sevgilinin kucağına oturmak eşiyle arasına nifak sokulacağına, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine, kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada sevgilinin kucağına oturmak gördüyseniz:

  • Özel bir kişiyle ortak ilgi alanlarınızı tespit etmeniz veya geleceğe yönelik planlar yapmanız ilişkinizi güçlendirebilir.

Rüyada sevgilinin kucağına oturmak galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve rüyayı gören kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin kucağına oturmak çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, mutlu bir beraberlik yaşayacağına, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkeğin kucağına oturmak herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına, kazançlı işlere gireceğine, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada ölünün kucağına oturmak girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına delalet eder.

Rüyada annenin kucağına oturmak hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişinin kucağına oturmak kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine alamet eder.

Rüyada babanın kucağına oturmak sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, hayali kurulan eve ulaşmaya işaret eder.

Rüyada kucağa oturmak borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments