Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin kucağına oturmak

Rüyada eski sevgilinin kucağına oturmak

Rüyada eski sevgilinin kucağına oturmak kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, kendine olan güvenini kaybedeceğine, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin kucağına oturmak gördüyseniz:

  • Sizin için önemli bir adım olsa da, herkes için en iyi olanı yapmalısınız.

Rüyada eski sevgilinin kucağına oturmak atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin kucağına oturmak çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin kucağında bebek görmek işlerinde bereketin ve verimin artacağına, zor zamanlar geçireceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilinin kucağında olmak çok mutlu olacağına, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına, işinde terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle aynı masada oturmak zor zamanlar geçirileceğine, sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, ettiği dualar sayesinde kurtulacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle yan yana oturmak hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin oturduğunu görmek yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, namaz kılacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle oturmak sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye, bunların devlet kapılarından geçeceğine, alım gücünün zayıflamayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments