Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin kucağında olmak

Rüyada sevgilinin kucağında olmak

Rüyada sevgilinin kucağında olmak kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, işlerinin gerileyeceğine inanılır.

Rüyada sevgilinin kucağında olmak gördüyseniz:

  • Yaptığınız işleri dikkatle ele almalı, yanlış yapacak yer bırakmamalısınız.

Rüyada eski sevgilinin kucağına oturmak uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi kucağına almak rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, kişinin alım gücünün yükseleceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin kucağında olmak borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgilisinin kucağında bebek görmek çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına, yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine inanılır.

Rüyada sevgilini kucağına almak kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin kucağına oturmak çok büyük özgüven kazanacağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilinin kucağında bebek görmek maneviyatının çökeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, sağlığının ve moralinin bozulacağına delalettir.

Rüyada sevgilisini kucağına almak üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına, umutsuzluk yaşanacağına, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments