Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin kucağında bebek görmek

Rüyada eski sevgilinin kucağında bebek görmek

Rüyada eski sevgilinin kucağında bebek görmek çocuklarının fazla olacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin kucağında bebek gördüyseniz:

  • İlk önce, ailenizden kişilere yardımcı olmalı ya da geleceğinizi düşünerek para harcamalısınız.

Rüyada eski sevgilinin kucağında bebek görmek kurtuluşu yakalayacağına, variyetini çoğaltacağına, özlediği yerlere yolculuk edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin kucağına oturmak gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin kucağında olmak kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilisinin kucağında bebek görmek sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, işlerinden feragat edeceğine, isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin kucağında bebek görmek maddi sıkıntısı olmayacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyi bebekle görmek malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliden bebek sahibi olmak hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına, para kazanmasına da vesile olacağına, eğleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin elinde bebek görmek yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Ejder

Rüyamda eskisevgilimin kucağında bir bebek vardı sevgilim karşimda ağlıyordu bu nedenle acıklarmısın