Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliden bebek sahibi olmak

Rüyada eski sevgiliden bebek sahibi olmak

Rüyada eski sevgiliden bebek sahibi olmak çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, daha büyük saygınlık kazanılacağına, kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, yeni bir işe gireceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliden bebek sahibi olmak gördüyseniz:

  • Bilgi paylaşımında bulunabileceğiniz kişilerle konuşmanız veya tartışmanız belli konularda ya da yöntemlerde fark yaratmanızı sağlayabilir.

Rüyada eski sevgiliden bebek sahibi olmak kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin bebeğini görmek zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına, kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin kucağında bebek görmek çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, insanları kıracağına ve üzeceğine, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle bebek sevmek hayatından çıkaracağına, rahatının kaçacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilinin elinde bebek görmek üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin bebeği olduğunu görmek çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgili ve bebek görmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyi bebekle görmek kötü sözler duyacağına, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments