Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi bebekle görmek

Rüyada eski sevgiliyi bebekle görmek

Rüyada eski sevgiliyi bebekle görmek sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyi bebekle gördüyseniz:

  • Mükemmel görünmeyen şeylere henüz konsantre olmamanızda fayda var.

Rüyada eski sevgiliden bebek sahibi olmak geçim zorluğundan kurtulacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine yorulur.

Rüyada eski sevgilinin bebeği olduğunu görmek aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyi bebekle görmek kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliyle bebek sevmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına işarettir.

Rüyada eski sevgili ve bebek görmek yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, işlerin düze çıkarılacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilinin bebeğini görmek isteklerine kulak vereceğine, başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliden bebek doğurmak maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, zor günlerin geride kalacağına, rakiplerin oyununa gelineceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin elinde bebek görmek huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments