Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin kucağında bebek görmek

Rüyada sevgilinin kucağında bebek görmek

Rüyada sevgilinin kucağında bebek görmek hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, adının her yerde geçeceğine, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gözden düşeceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilinin kucağında bebek gördüyseniz:

  • Geçmişte size jestleri olmuş kişilere aynı şekilde yanıt verebilirsiniz.

Rüyada eski sevgilinin kucağında bebek görmek moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, güzel günler yaşanacağına yorulur.

Rüyada sevgilisinin kucağında bebek görmek dualarının kabul olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine yorulur.

Rüyada sevgilinin kucağında bebek görmek çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına, mevki kaybına uğrayacağına yorulur.

Rüyada sevgilinin kucağına oturmak kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin kucağında olmak esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi kucağına almak insanlar arasında iyi anılır olacağına, bir bebek sahibi olunacağına, haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin kucağına oturmak çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin kucağında olmak insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine, mutluluk dolu haberler alınacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments