Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin elinde bebek görmek

Rüyada eski sevgilinin elinde bebek görmek

Rüyada eski sevgilinin elinde bebek görmek çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin elinde bebek gördüyseniz:

  • Duygusal, fiziksel veya maddi durumunuzu ciddiyetle ele almanız gerekiyor.

Rüyada eski sevgilinin elinde bebek görmek kötü günleri arkasında bırakacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, huzur içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye el sallamak ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilini elini tutmak mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine, günü birlik tatillere çıkacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin elinde silah görmek her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliyle el sıkışmak üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin elinde yüzük görmek hayal kırıklığına, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin annesinin elini öpmek her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin elini tutmak yeni alanlara yöneleceğine, büyük tartışmalara gireceğine, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments