Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi başkasıyla elele görmek

Rüyada eski sevgiliyi başkasıyla elele görmek

Rüyada eski sevgiliyi başkasıyla elele görmek kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliyi başkasıyla elele gördüyseniz:

  • Evinizde veya iş yerinizde sizi manipüle etmeye çalışan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada eski sevgiliyle elele görmek farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle elele yürümek maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, işinde geniş yetkilerle donatılacağına, azla yetinmek zorunda kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyle elele tutuştuğunu görmek sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyi başkasıyla elele görmek aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, iyi günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada sevgiliyle elele tutuştuğunu görmek itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya inanılır.

Rüyada sevgilisini başkasıyla elele görmek gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, bazı başka desteklere kavuşacağına delalet eder.

Rüyada sevgiliyi başkasıyla elele görmek insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, sevilen bir dostu kaybetmeye rivayet eder.

Rüyada sevgilini başkasıyla elele görmek planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine rüya sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments