Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyi korumak

Rüyada sevgiliyi korumak

Rüyada sevgiliyi korumak kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, hayatın temposunun yükseleceğine, hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, sağlığının kötüye gideceğine, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi korumak gördüyseniz:

  • Bazı yalanlarla karşılaşmanız olasıdır.

Rüyada sevgiliyi korumak herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin seni koruduğunu görmek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine inanılır.

Rüyada sevgilini korumak kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliyi korumak kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine, sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada sevgilisini korumak gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine, kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilinin koruduğunu görmek maddi konularda kayıplar olacağına, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuranı koruduğunu görmek endişelerini silip atacağına, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına alamet eder.

Rüyada insan korumak kötü durumların ortadan kalkacağına, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments