Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin bebeğini görmek

Rüyada eski sevgilinin bebeğini görmek

Rüyada eski sevgilinin bebeğini görmek rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, rüyayı gören kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, duyduğu üzüntülerin son bulacağına, iç dünyanızın sakinleşeceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin bebeğini gördüyseniz:

  • Evinizde belli amaçlarınıza ulaşmanızı sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliden bebek doğurmak sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilinin kucağında bebek görmek işten yana kısmetinin kapanacağına, kendisini ona adayacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgili ve bebek görmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilinin bebeği olduğunu görmek aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, sosyal hayatını da askıya alacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi bebekle görmek büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin bebeğini görmek para yatıracağına, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, rüya sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle bebek sevmek iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliden bebek sahibi olmak bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına, iş konusunda değişiklikler yapılacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments