Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisini korumak

Rüyada sevgilisini korumak

Rüyada sevgilisini korumak bazı girişimlerde bulunacağına, kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, elindeki imkanların artacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilisini korumak gördüyseniz:

  • Tercihlerinizi ya da seçimlerinizi savunmak için geçerli nedenlerinizi açıklamanız gerekebilir.

Rüyada sevgilisini korumak yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin seni koruduğunu görmek yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına inanılır.

Rüyada sevgilini korumak komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, çekilen zahmetin çoğalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin koruduğunu görmek de elinin bollaşacağına, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi korumak bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza, kazancının epey düşeceğine, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyi korumak karlı işler yapacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine delalettir.

Rüyada hamile kadını korumak maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada cumhurbaşkanını korumak hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, rüyayı gören kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments