Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilini korumak

Rüyada sevgilini korumak

Rüyada sevgilini korumak rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine, eğer rüya sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilini korumak gördüyseniz:

  • Macera arayışınız sürüyor.

Rüyada eski sevgiliyi korumak çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, küs kimselerin barışacağına, bekarlar için güzel bir evliliğe yorulur.

Rüyada sevgiliyi korumak kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya yorulmaktadır.

Rüyada sevgilini korumak eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına, çok zor günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin koruduğunu görmek zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, bununla yüceleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin seni koruduğunu görmek içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilisini korumak varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine, yol göstereceğine, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada köpeğin koruduğunu görmek muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi korumak büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments