Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin evinde yemek yemek

Rüyada eski sevgilinin evinde yemek yemek

Rüyada eski sevgilinin evinde yemek yemek işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, amaçlardan sapmaya, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, başının derde gireceğine, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına, alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine, rüyayı gören kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin evinde yemek yemek gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde önemli bir yumuşama var.

Rüyada eski sevgilinin evinde yemek yemek mutluluğun aileye geri döneceğine, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına delalettir.

Rüyada kendini eski sevgilinin evinde görmek iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin evinde kalmak insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilisini evinde görmek arzu ve isteklerine kavuşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, kendine döneceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi evinde görmek uykusuz geceler yaşayacağına, üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin evine geldiğini görmek kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine, işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgili evine gitmek kazançlarının gittikçe azalacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin evini görmek onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments