Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin evini görmek

Rüyada eski sevgilinin evini görmek

Rüyada eski sevgilinin evini görmek çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, her şeyin sarpa saracağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, inancından ödün vereceğine, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilinin evini gördüyseniz:

  • Son derece neşeli bir tutum içinde bulunak, onları etkileyeceksiniz.

Rüyada eski sevgili evine gitmek daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilisinin evine gitmek bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine, kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine yorulur.

Rüyada eski sevgilini kendi evinde görmek kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin evinde kalmak işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada kendini eski sevgilinin evinde görmek maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi kendi evinde görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin evine gittiğini görmek pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin evinde yemek yemek sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments