Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin evine geldiğini görmek

Rüyada eski sevgilinin evine geldiğini görmek

Rüyada eski sevgilinin evine geldiğini görmek maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, hayırlı olayların yaşanacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, rahat erileceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin evine geldiğini gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kimselerin yaklaşımlarını daha olumlu değerlendirmelisiniz.

Rüyada eski sevgilinin evine geldiğini görmek kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine rivayet eder.

Rüyada eski erkek arkadaşının evine geldiğini görmek buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, masraflarının azalacağına, devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin evine geldiğini görmek muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine işaret eder.

Rüyada sevgilisinin evine geldiğini görmek bir sebeple sıkıntı çekeceğine, kötü kimselerin ağına düşeceğine, bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden mesaj geldiğini görmek ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına, etrafındaki insanlara Allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilinin peşinden geldiğini görmek istenenden daha fazla mala sahip olunacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliden telefona mesaj geldiğini görmek çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına, karşısına iyi insanların çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyle bir araya gelmek onlarla dayanışma içinde olacağına, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, kardeşler arasına kara kedi gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments