Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin evinde kalmak

Rüyada eski sevgilinin evinde kalmak

Rüyada eski sevgilinin evinde kalmak uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilinin evinde kalmak gördüyseniz:

  • Sizden istenilenleri net olarak anlayana kadar sorular sormanız gerekebilir.

Rüyada eski sevgilinin evinde kalmak mutluluk ve huzur bulacağına, Allah’ın yolundan gideceğine, insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilinin evinde kalmak yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle aynı evde kalmak emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilide kalmak dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden hamile kalmak hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, rahatlığa ereceğine, güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle yeni sevgili arasında kalmak yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, gittiği yolda yalnız kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden hamile kaldığını görmek insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, bolluk ve bereket içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin evine geldiğini görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments