Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi evinde görmek

Rüyada eski sevgiliyi evinde görmek

Rüyada eski sevgiliyi evinde görmek iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, kendi geleceğine, şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyi evinde gördüyseniz:

  • Hayatınızı geliştirmenizi sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada eski sevgilinin evinde görmek eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilinin evine geldiğini görmek neredeyse mahkemelik olunacağına, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin evinde olduğunu görmek parasının ve malının çoğalacağına, zinde kalacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi evinde görmek kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilini evinde görmek başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilinin evine girmek kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyi kendi evinde görmek ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin evinde yemek yemek özgüveninin artacağına, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments