Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilisini evinde görmek

Rüyada eski sevgilisini evinde görmek

Rüyada eski sevgilisini evinde görmek borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, paraya ve mala kavuşacağına, sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, yüklü siparişler alacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilisini evinde gördüyseniz:

  • Alışılmadık bağlantılar veya bilgiler hayatı farklı algılamanıza neden olabilir.

Rüyada eski sevgilinin evine girmek çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgili evine gitmek üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilini kendi evinde görmek başının da önüne eğilmesine neden olacağına, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyi kendi evinde görmek aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin evinde olduğunu görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilinin evini görmek çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, bazı başka desteklere kavuşacağına, daha iyi bir eve çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilisinin evine gitmek iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin evine gittiğini görmek arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments