Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgili evine gitmek

Rüyada eski sevgili evine gitmek

Rüyada eski sevgili evine gitmek kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına, her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgili evine gitmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sizi istemediğiniz şeyler yapmaya zorlamasına izin vermeyin.

Rüyada eski sevgili evine gitmek mutsuz ve hasta olacağına, geleceğine bakacağına, herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilisinin evine gitmek bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına delalettir.

Rüyada eski arkadaşın evine gitmek üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, hayırlı bir kısmetle tanışacağına tabir olunur.

Rüyada eski bir arkadaşının evine gitmek çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına rivayet eder.

Rüyada eski eşin evine gitmek hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine yorulur.

Rüyada eski evine gitmek elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada eski komşunun evine gitmek gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevdiğinin evine gitmek sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments