Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini eski sevgilinin evinde görmek

Rüyada kendini eski sevgilinin evinde görmek

Rüyada kendini eski sevgilinin evinde görmek yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına, Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, çok mutlu ve sevinçli olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini eski sevgilinin evinde gördüyseniz:

  • En zor veya en saçma durumlarda dahi ilişkilerinizi en iyi şekilde yönetmek istiyorsunuz.

Rüyada eski sevgilisinin evine gitmek ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin evinde olmak çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgilisini evinde görmek iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilinin evini görmek kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine, keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilini evinde görmek maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, kazançlı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin evine gittiğini görmek adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyi kendi evinde görmek uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin evinde yemek yemek her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments