Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin elini tuttuğunu görmek

Rüyada eski sevgilinin elini tuttuğunu görmek

Rüyada eski sevgilinin elini tuttuğunu görmek kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına, çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına, bolluk ve bereket yaşayacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin elini tuttuğunu gördüyseniz:

  • Partnerlerinizle maddi sorumluluklar veya maddi başlıklı konularda daha dürüst olunması gerektiğine dair sohbetleriniz artabilir.

Rüyada eski sevgilinin elini tuttuğunu görmek çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilisinin elini tuttuğunu görmek üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin elinden tuttuğunu görmek yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliye el sallamak şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin elini öpmek mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, bereketli işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyle el sıkışmak işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin elini tutmak belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliyle el ele olmak evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments