Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilisinin elini tuttuğunu görmek

Rüyada eski sevgilisinin elini tuttuğunu görmek

Rüyada eski sevgilisinin elini tuttuğunu görmek aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilisinin elini tuttuğunu gördüyseniz:

  • Bazen gereksiz yere kaybedilen zaman çok şey anlamına geliyor.

Rüyada eski sevgilisinin elini tuttuğunu görmek sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin elini tuttuğunu görmek problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına, çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin elinden tuttuğunu görmek böylece hayatının kolaylaşacağına, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle el ele tutuşup yürümek kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgili elini tutmak kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliye el sallamak eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilisinin elini tutmak kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle el sıkışmak işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments