Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyle el ele olmak

Rüyada eski sevgiliyle el ele olmak

Rüyada eski sevgiliyle el ele olmak kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle el ele olmak gördüyseniz:

  • Karşılıklı verilen kişisel sözleriniz veya yapılacak anlaşmalar gelecek vaat edebilir.

Rüyada eski sevgilinin elinde yüzük görmek rahatsızlıkların tedavi edileceğine, amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin elini tuttuğunu görmek tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle el ele olmak eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisinin elini tutmak işlerinin zarara uğrayacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, rahat ve huzurlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgili elini tutmak aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliye el sallamak birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, yetenekleri ile ön plana çıkacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilisinin elini tuttuğunu görmek geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin elinde silah görmek başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, yetki sahibi olacağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments