Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyle el sıkışmak

Rüyada eski sevgiliyle el sıkışmak

Rüyada eski sevgiliyle el sıkışmak sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine, işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, geçim sorunuyla karşılaşacağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyle el sıkışmak gördüyseniz:

  • Mevcut veya olası fırsatlardan maksimum derecede yararlanmanın yollarını bulmanız gerekiyor.

Rüyada eski sevgiliyle el sıkışmak kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliye sıkıca sarılmak hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin elinde alyans görmek gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyle el ele tutuşup yürümek çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, Allah’ın yolundan gideceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilinin elinde bebek görmek işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliye el sallamak hasretliğin biteceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgili elini tutmak maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine, işlerinden belirsizlik olacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilisinin elini tuttuğunu görmek sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments