Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliye el sallamak

Rüyada eski sevgiliye el sallamak

Rüyada eski sevgiliye el sallamak huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye el sallamak gördüyseniz:

  • Evinizde olumlu değişiklikler veya seyahat planları yapabilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliye el sallamak bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine, birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine yorulur.

Rüyada sevgiliye el sallamak insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada trene el sallamak borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, kudret ve hikmet sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada el salladığını görmek akrabalarla küslüklerin sona ereceğine, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada pencereden el sallamak sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına, fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğine el sallamak diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, zor da olsa bazı kararlar vereceğine, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birine el sallamak sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, keyfe ve neşeye kavuşacağına işaret eder.

Rüyada el sallamak büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, kendini toparlayamayacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments