Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin elinden tuttuğunu görmek

Rüyada eski sevgilinin elinden tuttuğunu görmek

Rüyada eski sevgilinin elinden tuttuğunu görmek bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, yükseleceğine, kısmetin açılacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, dostlardan zarar görüleceğine, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin elinden tuttuğunu gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde gevşeklik olacaksınız.

Rüyada eski sevgilinin elinden tuttuğunu görmek büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin elinden tutmak gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, yaşamının belli bir düzene oturacağına, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin elinden su içmek hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, büyük bir özgüven kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilisinin elini tuttuğunu görmek kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, rakiplerin başarı kazanacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilinin elini tuttuğunu görmek büyük bir ortaklığa gireceğine, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine yorulur.

Rüyada birinin elinden tuttuğunu görmek istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, isteklerini yerine geleceğine, büyük bir başarıya ulaşılacağına delalettir.

Rüyada bir erkeğin elinden tuttuğunu görmek son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin elinden yemek yemek atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments