Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski patronun elini öpmek

Rüyada eski patronun elini öpmek

Rüyada eski patronun elini öpmek yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, hem mal ve para kaybedeceğine, düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye alamet etmektedir.

Rüyada eski patronun elini öpmek gördüyseniz:

  • Yapılacak ciddi konuşmalar ev giderleri konusunda planlamaya yardım edebilir.

Rüyada eski patronun elini öpmek kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada patronunun elini öpmek çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada patronun elini öpmek maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına yorulur.

Rüyada patron eli öpmek işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin elini öpmek uğranılan zararların telafi edileceğine, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına tabir olunur.

Rüyada eski kaynananın elini öpmek gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna, büyük zorluklar geçireceğine, iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin annesinin elini öpmek çok fazla zarara sebep olmayacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, malvarlığının çok daha artacağına yorulur.

Rüyada patron öpmek yolunun ve geleceğinin açık olacağına, atılan adımların boşa çıkacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments