Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski kaynananın elini öpmek

Rüyada eski kaynananın elini öpmek

Rüyada eski kaynananın elini öpmek mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine, kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada eski kaynananın elini öpmek gördüyseniz:

  • Herşeyi yönetmeye çalışıyor tüm kararları siz vermek istiyorsunuz.

Rüyada eski kaynananın elini öpmek ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada kaynana el öpmek istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, her nimetin lezzetine varacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaynanasının elini öpmek çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine işarettir.

Rüyada kaynana elini öpmek çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kaynana eli öpmek ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine, her zaman evlatlarına destek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaynananın elini öpmek planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş kaynananın elini öpmek hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, işlerin de hafifleyeceğine, hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin elini öpmek yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments