Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin telefonunu görmek

Rüyada eski sevgilinin telefonunu görmek

Rüyada eski sevgilinin telefonunu görmek büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin telefonunu gördüyseniz:

  • Karşı karşıya kaldınız olayları tebessümle karşılamanız ilerlemenizi kolaylaştırabilir.

Rüyada telefonda eski sevgiliyle konuşmak zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyle telefonda tartışmak para yatıracağına ve zarar edeceğine, kötü yola sapmayacağına, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyle telefonda mesajlaşmak üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına, ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgiliye telefon etmek bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliden telefon numarası almak onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgili telefonla konuşmak refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin telefonunu karıştırmak çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilisiyle telefonda konuşmak hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, kısa süre içinde işten çıkılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments